Professionals van Tripo Verhuur

Over Tripo Verhuur

Ervaring

Dhr. Limburg is naast eigenaar van Tripo Verhuur ook dé specialist als het gaat om mobiele podia en tribunebouw. Sinds de jaren '90 is hij actief als tribunebouwer. Eerst in dienst en al vrij snel zelfstandig. Vakmanschap en een handen uit de mouwen mentaliteit maken dat Tripo zich jaar in jaar uit weet te manifesteren als één van 's lands meest betrouwbare tribunebouwers. Complexe opdrachten op unieke locaties zijn geen enkel probleem voor Tripo Verhuur. Alles is mogelijk tot het tegendeel bewezen is.

Podiumbouw en tribunebouw is een vak

Van podium en tribune bouwers wordt een enorme flexibiliteit gevraagd, omdat bands telkens op verschillende locaties optreden. Daarnaast vinden events plaats op moeilijk bereikbare locaties en zijn de eisen van gemeentes en brandweer continu aan verandering onderhevig. Het vak podium- en tribunebouw is continu in ontwikkeling. Tripo Verhuur weet er als geen ander de weg.

Tripo heeft een trouwe staat van dienst bij verschillende evenementen. Bekijk ons portfolio.

Team

Het team van Tripo Verhuur bestaat, naast dhr. Limburg, uit professionele podiumbouwers. Zij hebben beschikking tot meerdere vrachtwagens, een terreinheftruck en diverse bestelbussen met aanhangwagens.

Adres

Tripo verhuur
Marsweg 119
7202AT Zutphen
vast: 0575-517393
mobiel: 06-51587648

Vrachtwagen van Tripo Verhuur